INSTAL-LACIONS ESPORTIVES

INSTAL-LACIONS ESPORTIVES
INSTAL·LACIONS ESPORTIVES

ECOINOXpresenta una extensa gamma de productes i serveis de gran rendiment que permeten als usuaris gaudir de superfícies de gran qualitat.

Aquests productes i serveis són ideals per qualsevol espai exterior i interior i el millor, permeten a qui els utilitza gaudir sense preocupar-se per invertir temps ni diners en el seu manteniment.PÀDEL

El pàdel, sens dubte, és l’esport de raqueta en equip més divertit i fàcil de jugar. A més a més, la baixa inversió que requereix fa que es converteixi en un gran atractiu econòmic per càmpings, hotels i clubs esportius.

Des de ECOINOX oferim una gran varietat de pistes. Així cada client podrà triar el tipus de pista que s’ajusti més a les seves necessitats. Oferim estructures tant d’obra, com de vidre.

Dins de cada estructura, el client podrà triar color i gruix d’estructura, tipus de porta, suplements per fons de pista, gespa artificial de diferents alçades i colors, etc.

MÈS INFO >>>


MULTIESPORT

Les pistes multiesportives, actualment, tenen una gran demanda gràcies a la seva versatilitat.

Pistes que ens ofereixen practicar esports tant diversos com: futbol, bàsquet, handbol, vòlei, bàdminton, hoquei, tenis… tot en la mateixa superfície.

Aquest tipus de pista, ideal per a càmpings i hotels on es reuneix gent d’origen, edat i costums molt diversos, ofereix una solució a practicants de diferents esports.

El gran avantatge, sens dubte, és econòmic, ja que no fa falta invertir en dues pistes diferents per oferir dos esports diferents sinó que en una sola inversió ho tens tot.

Les pistes es fan segons lea necessitats del client.

Així, poden triar les mides, els tipus de gespa i els complements per la pràctica dels diferents esports.  

MÈS INFO >>>TENIS

  El tenis, una aposta segura.

Un esport generalitzat i acceptat pel gran públic.

Pel seu gran nombre de practicants i seguidors, en fa de la construcció d’una nova pista una aposta segura.

ECOINOX ens ofereix diferents superfícies per la seva pràctica.

Conjuntament amb les populars pistes de terra batuda, també ofereix superfícies sense manteniment i molt pràctiques, com són la pista de quick, gespa artificial i greenset.

El tancament més utilitzat per pistes de tenis és l'enreixat metàl·lic de 40×40 mm

FUTBOL

Barana per a camp de futbol que permet delimitar la zona del terreny de joc de l'espai reservat als espectadors; també ofereix una zona de pas elegant i funcional si s'afegeix una porta giratòria.

Una gamma completa d'accessoris per a baranes, Temps de vida excepcional gràcies al recobriment anticorrosió, múltiples aplicacions, Facilitat de muntatge

Les principals aplicacions les trobem en els terrenys de futbol, les pistes d'atletisme, les hípiques, les zones poliesportives, etc.

  L’esport rei per excel-lència. Un espai reservat per a la seva pràctica és obligatori en qualsevol centre on es vulgui oferir un servei esportiu i d’oci de qualitat.

Actualment, la gespa artificial és una de les superfícies amb més èxit sobre la qual es practica el futbol, aportant un plus de qualitat a la instal-lació, respecte a altres superfícies, com la gespa natural, terra o formigó.

Es poden trobar tot tipus de camps, amb mides diferents segons les necessitats dels nostres clients. Les més habituals: futbol sala, futbol 7 i, naturalment, futbol 11.

Però, sens dubte, un dels productes amb més èxit per càmpings i hotels és el futbol 3 x 3, que ofereix gran dinamisme i diversió als seus participants.

 

PARCS

Tanques per parcs infantils tipus tanca anglesa, construïdes en panells prefabricats de fusta tractada.

Els seus panells robustos i fusta de pi de Flandès són una bona opció quan es requereixen acabats exigents tant en usos públics com particulars.

 Ha nascut un nou concepte de parcs.

 

Fins al dia d’avui, només era una oferta pels més petits però, actualment, no només són centre d’entreteniment i diversió sinó, també, de salut.

Des de ECOINOX  oferim les dues tipologies de parcs.

Els d’entreteniment estan destinats als més petits i són divertits i estimulants per ells ...

 

PARC INFANTIL

Tanques per parcs infantils tipus tanca anglesa, construïdes en panells prefabricats de fusta tractada.

Els seus panells robustos i fusta de pi de Flandès són una bona opció quan es requereixen acabats exigents tant en usos públics com particulars.


PARC DE SALUT I INFANTIL

CrossFit és una tècnica d'entrenament que connecta moviments de diferents disciplines, com ara l'halterofília, l'entrenament metabòlic o el gimnàstic.

Consisteix a emprendre un programa d'exercicis (flexions, tracció, etc), en un temps determinat i amb un nombre definit de vegades.

Des de Ecoinox, adaptem diferents espais per la seva pràctica, amb materials com els terres de seguretat de cautxú, gespa artificial, engabiats metàl·lics i cronòmetres.


Més información: Zones de jocs   >>>

 

Parques infantiles Ecoinox

ALTRES

  MINIGOLF

Un clàssic de l’esport en família, molt comú en els diferents espais d’oci de la Costa Brava, amb una gran acceptació per part dels estrangers.

Les principals superfícies amb les que solem treballar són formigó, moqueta o fusta. També, oferim una gran varietat de forats amb dificultats i formes diferents per tal que gent de tots els nivells en pugui gaudir.

GOLF PITCH & PUTT


Esport considerat de classe alta, cada vegada més practicat pel públic en general. El seu principal problema és l’alt cost de manteniment d’una instal-lació natural d’aquestes magnituds.

Per aquest motiu,  ECOINOX  ofereix un tipus de gespa artificial especialitzada en la pràctica del golf, que ens permetrà tenir una instal-lació sense cap tipus de cost de manteniment.

GIMNÀS
Disposem de diferents solucions molt pràctiques per revestiments d’interiors i exteriors de superfícies. Les de més èxit per gimnasos i sales de musculació, són el vinil i el cautxú.

Les seves propietats elàstiques permeten l’absorció d’impactes, com pot ser la caiguda d’una pesa.

A més a més, ens serveixen, gràcies al seu tacte agradable, per dur a terme exercicis físics estirats sobre el terra.

PAVIMENT DE SEGURETAT


Són paviments de cautxú ideals per a la seguretat dels més petits. Per aquest fet, s’instal-la, habitualment, en parcs infantils i de salut.

La superfície pot ser instal-lada mitjançant llosetes o paviment continu. El cautxú ens permet tenyir la superfície amb el color desitjat i fer qualsevol tipus de forma.

A més a més, al ser una superfície tova, ens protegirà perfectament del fort impacte d’una caiguda.

BÀSQUET


La millor manera de reformar una pista de bàsquet exterior i donar-li un toc modern i de qualitat és amb gespa artificial.

Des de  ECOINOX  oferim una gespa especialitzada per a la pràctica del bàsquet que ens garantirà un canvi d’aspecte de la pista i un vot de pilota immillorable.

Les gespes més instal-lades són en color blau o color terra batuda que ens donaran un toc diferencial i divertit. 

VOLEI
Un esport cada vegada més demandat, sobretot a la Costa Brava on tenim magnífiques platges per a la seva pràctica.

Aquesta creixent demanda, ha fet que molts càmpings s’hagin interessat per aquest tipus d’instal-lacions.

La gespa artificial “Primavera 40 mm” és ideal per aquest esport. Ens permetrà jugar sobre una superfície tova i agradable, no com la sorra, així ens estalviarem prendre mal en les moltes caigudes que hi ha a la pràctica d’aquest esport.

 


Sitios Serviweb | Disseny web Catalunya |Appliance Repair Texass | Reparacion inversores de tensión | Tienda Lintima