MULTIESPORT

 

És un tipus de pista que ens ofereix una versatilitat total en la pràctica de multitud d'esports en un espai comú. Totes les fabricacions és fan completament a mida a exigència del client.

La pista multi-esport a comunitats, càmping, hotels... és una oportunitat única de crear un espai multifuncional en què el públic pugui practicar diverses especialitats esportives en un únic terreny de joc.

Es tracta d'un mini estadi real que se situa en espais urbans, de tal manera que, totes les persones poden desenvolupar i practicar diverses modalitats d'esports.

Com a novetat i millora per a la visió de l'espectador, es crea aquest tipus de pista que unifica la visibilitat i bellesa del vidre amb la resistència a l'acer.

Per a més informació no dubti en contactar amb nosaltres 

 

 
Les pistes multiesportives, actualment, tenen una gran demanda gràcies a la seva versatilitat. Pistes que ens ofereixen practicar esports tant diversos com: futbol, bàsquet, handbol, vòlei, bàdminton, hoquei, tenis… tot en la mateixa superfície.

Aquest tipus de pista, ideal per a càmpings i hotels on es reuneix gent d’origen, edat i costums molt diversos, ofereix una solució a practicants de diferents esports.

El gran avantatge, sens dubte, és econòmic, ja que no fa falta invertir en dues pistes diferents per oferir dos esports diferents sinó que en una sola inversió ho tens tot.

Les pistes es fan segons lea necessitats del client. Així, poden triar les mides, els tipus de gespa i els complements per la pràctica dels diferents esports.

 


Sitios Serviweb | Disseny web Catalunya |Appliance Repair Texass | Reparacion inversores de tensión | Tienda Lintima