Són paviments ideals per a parcs infantils i zones esportives.

Es fabrica amb derivats reciclats i materials d’alta qualitat. Per aquest motiu, és un producte ecològic, 100% reciclable.

Podem trobar diferents formats de paviments, tot i que, els més habituals són les llosetes i el paviment continu in situ.

Les llosetes s’utilitzen, normalment, per a parcs infantils ja que ens proporcionen un terra de seguretat ideal per evitar accidents amb els més petits. La seva gamma de colors és molt àmplia i, depenent del nivell de seguretat que ens proporcionen seran d’un gruix o un altre.
El paviment continu in situ, tot i que s’utilitza per a seguretat, també s’instal-la com a paviment esportiu. La seva versalitat ens permet combinar tot tipus de formes i colors diferents en una mateixa instal-lació. És un producte ideal per fer pistes que no tenen manteniment ja sigui de tenis, de futbol, multi-esport, etc

El nostre fabricant desenvolupa llosetes de cautxú 100% ecològiques, sent l'única empresa que recicla ella mateixa el 70% dels materials que empra per a la fabricació de el paviment.

Som pioners i exclusius en la utilització d'EPDM a la part inferior de les llosetes, oferint així un acabat molt més esponjós i de trepitjada més suau. La part superior està composta de grànuls de SBR procedents de pneumàtics fora d'ús seleccionats per a tal efecte.

 Les llosetes poden ser tant de 50x50cm com de 100x50cm (simulen 2 llosetes de 50x50) amb diversitat de colors, com negre, gris perla, verd, groc, blau, marró, etc, i de gruixos 6, 4 i 2 cm.

En els gruixos 6 i 4cm, cada peça compta amb sistema de drenatge incorporat a la part inferior que permet una evacuació ràpida de l'aigua.


També es fabriquen llosetes rebaixades lateralment i peces de cantonada per poder donar perímetre als llocs en què s'instal·li, de manera que es facilita el pas a persones discapacitades o de mobilitat reduïda.

Aquestes llosetes compten amb el bisell incorporat en la pròpia peça (de 50x50 o 100x50cm), disminuint a el màxim la possibilitat que s'aixequi o es mogui.

Com a característiques principals cal destacar: Gran durabilitat, Alta resistència, Gran estabilitat, Aïllant tèrmic i acústic, Permeabilitat, Fàcil neteja i fàcil instal·lació, És un producte no inflamable, no tòxic i de baix manteniment, Compleix la normativa UNE EN 1177.

Alguns exemples dels emplaçaments més habituals: Parcs infantils, guarderies, gimnasos, hostaleria, piscines, jardins, zones esportives, residències d'avis, col·legis, càmping, urbanitzacions, empreses, terrasses, parcs aquàtics, accessos, passejos, etc