En aquesta secció, volem destacar una part molt important de les feines que fem, tota la reforma directament relacionada amb les feines de paleta.

Després d'un disseny personalitzat de l'exterior a reformar, comencem amb les feines de construcció.

Construïm qualsevol element necessari i sempre amb treballadors propis. Principalment murs de contenció, murs per tancaments perimetrals, terrasses i piscines. 

 Es tracta d’una nova tècnica decorativa que ens proporciona una solució de baix cost, molt resistent i sense cap tipus de manteniment.
Es tracta d’imprimir, mitjançant una sèrie de motlles, sobre la superfície formigó característiques d’altres materials: pissarra, llamborda, llosetes, ceràmiques, pedra, fusta, etc., per tal d’imitar-los.
Els especialistes del món de la construcció: arquitectes, enginyers i altres professionals, tenen, doncs, a les seves mans, la possibilitat d'incorporar, mitjançant l'ús de les noves tècniques d'acoloriment i estampació de superfícies de formigó fresc; un nou concepte en paisatges urbans, ja siguin rústics o moderns, urbanitzacions, passeigs, parcs, places, zones per a vianants, etc