QUÈ CAL SABER ABANS DE COMPRAR GESPA ARTIFICIAL? MITES I CURIOSITATS.


Abans de comprar qualsevol producte o servei, a totes i tots ens sorgeixen dubtes sobre el mateix: quins avantatges tindrà, quines són els seus inconvenients, què necessito saber abans de realitzar la inversió i/o gastar els meus diners, quins seran els complements necessaris per a un correcte, adequat i òptim ús del producte, entre altres qüestions de primer ordre. Naturalment, la funció de qualsevol venedor, distribuïdor i fabricant és la d'informar de tots aquests últims aspectes. En aquest sentit, i si estàs pensant en instal·lar gespa artificial a casa teva i/o jardí, segurament tindràs molts dubtes al respecte.


En aquest apartat de la nostra web podràs trobar diverses informacions relacionades amb la gespa artificial, els seus complements i les seves característiques principals. D'aquesta sort, segur que ECOINOX et donarà resposta a molts dels teus interrogants.


Què són les puntades per m2? És un dels paràmetres més importants a l'hora de triar la seva gespa artificial. La gespa artificial no deixa de ser una moqueta, una base de làtex o poliuretà i uns fils de polietilè que conformen la fibra de farciment i la fibra alta. Com més puntades tingui, més resistència a la petjada tindrà i més realisme aportarà. El més important de tot això és que pot semblar que una gespa artificial és igual a un altre. No obstant això, hi ha diferència de preu substancial.


Un gespa poc densa és de mala qualitat? La resposta anterior pot ser que hi hagi generat algun dubte. És evident que com més puntades tingui el material, més car ha de ser i més resistirà a la petjada. Però no són necessàries 24.900 puntades/m2 perquè la gespa artificial sigui de bona qualitat. Per exemple, se li poden afegir nervis centrals, formes en la fibra, entre d'altres, que fan que la gespa sintètica no sigui tan cara però resisteixi molt bé la petjada. És la conjunció de tots els paràmetres el que fa que una gespa artificial estigui en primera línia.


Com són els rotllos d'amples? La gespa artificial es fabrica en màquines de 4m d'ample. Un cop els rotllos surten de les màquines, es tallen per la meitat per poder ser manipulats.

Césped Artificial DecorativoEn el cas de grans instal·lacions (per exemple un camp de futbol) es deixen en rotllos de 4m per tenir menys unions. De totes maneres, en aquest últim cas s'utilitzen tant una elevada mà d'obra i una potent maquinària. Per a instal·lacions normals, els rotllos són de 2 m ja que poden ser manipulats per qualsevol persona i és relativament barat de transportar. Si els rotllos fossin de 4 metres, el cost per transportar s'encariria considerablement i la manipulació de la gespa sintètica seria molt més treballosa, complicada i àrdua.


Com mesurar el meu terreny? Hauràs de tenir sempre en compte l'apartat anterior, és a dir, els rotllos són de 2 m d'ample. Per tant, si tens 3,80m x 5,00m hauràs de comptar dues tires de 2,00m x 5,00m. De tota manera, sempre hauràs de deixar un sobrant perquè la gespa artificial quedi al ras amb la paret. Així, no passa res si perds algun centímetre de gespa sintètica. En el cas que tinguessis 4,20cm x 5,00m, els 20 centímetres que et falten els pots omplir de pedra decorativa, travessa, jardinera, entre altres elements decoratius. Això últim sempre serà, únicament i exclusivament, decisió del client, de les seves necessitats i de les prioritats que vulgui atribuir al seu jardí i / o zona on pretén instal·lar la gespa artificial.


De tota manera, si ens envies un plànol de la zona on pretens instal·lar la gespa sintètica, des de Gespa Artificial Girona et podem aconsellar quina seria la millor manera de col·locar-lo. Si no disposes d'un, et podem atendre telefònicament i assessorar directament. Només t'has de posar en contacte amb nosaltres.


Tinc terra de ciment o rajola. Puc col·locar gespa artificial? La resposta és que sí. De fet, tens molta sort ja que és la superfície ideal per col·locar gespa artificial. Pensa que estalvies l'anivellament (és el procés més ardu, treballós i complicat en una instal·lació de gespa artificial) i a més no necessitaràs malla geotèxtil. Suposa, en aquest sentit, un estalvi econòmic i una total seguretat que mai et sortiran herbes.


El meu jardí té gespa natural. Què puc fer? És el que passa en el 90% dels casos de les i els clients que ens pretenen comprar gespa sintètica a gespa artificial Girona. “Volem canviar la gespa natural per una gespa artificial que no ens doni complicacions i ens faci estalviar molts diners”. Tot és tan senzill com aplicar herbicida per matar la gespa natural actual (o les herbes que tinguem, arbustos, etc.) i deixar-lo actuar una setmana. Passat aquest temps podrem retirar la gespa natural que ja haurà mort d'arrel o les males herbes que van néixer en el terreny. El següent pas és anivellar el terreny corresponent i col·locar la gespa artificial.Venta y montaje de césped artificial decorativo, deportivo y de diseño


Gespa artificial i mascotes. ¿La seva presència i les seves necessitats són perjudicials per al producte? De cap manera, els excrements durs s'eliminen retirant i netejant el residu amb un raspall amb aigua o fins i tot amb mànega. Pel que fa a les orinades, directament amb mànega. De tota manera, la gespa artificial no és un lloc on a les teves mascotes els agradi fer les seves necessitats, ja que aquests solen tenir els seus llocs íntims en els què es senten còmodes. Així que si tens dubtes sobre els éssers més estimats de la casa, no et preocupis: la teva gespa artificial no quedarà perjudicada ni es produiran imperfeccions en la mateixa.


Què passa si li cau una cigarreta o un brasa de la barbacoa? En primer lloc, hem de comentar-vos que la gespa artificial que fem servir a Gespa Artificial Girona és un producte que no crema. No obstant això, és cert que si el cigarret està durant molt de temps pot marcar una mica la zona afectada. No obstant, això últim serà escàs, es notarà mínimament i mai es cremarà. En el cas que caigui una brasa de la barbacoa, és convenient treure-la ràpid, ja que en ser més gran, la zona afectada de la nostra gespa artificial pot ser major. De tota manera, cal tenir en compte que no és dramàtic i que el no cremar és el més important: mai t'obliga a estar pendent per cap motiu.


En algun punt es veu d'un altre color, què passa? És un efecte normal i es deu al fet que quan la gespa artificial es trepitja s'acaba desorientant. Això últim provoca que reflecteixi de manera diferent en diversos llocs i donant la sensació que ha canviat de color. La millor manera és agafar una fibra alta d'aquests llocs i arribaràs a la conclusió que tot el color en la gespa artificial és homogeni. No et preocupis. Això últim també sol passar a la gespa natural i, de fet, és el que fa que una instal·lació artificial sembli una natural.


Sembla que es veu una mica aixafat, hi ha algun defecte? Pots arribar a pensar que és una característica de la gespa artificial barata. No obstant això, no és així. Tota gespa sintètica està feta amb polietilè i/o polipropilè que, al cap i a la fi, són plàstics. Aquests acaben aixafades amb el pas del temps. Per aquesta mateixa raó, des de gespa artificial Girona us recomanem que els passis un rasclet -o, fins i tot una pentinadora- de tant en tant. La teva gespa artificial no té cap problema. El pas del temps i l'ús fa que aquest efecte s'acabi notant; però tranquils, podreu gaudir de la gespa artificial exactament igual. De tota manera, insistim que pentinar la gespa artificial per tenir-lo sempre aixecat i net és la millor manera de donar-li el manteniment que es mereix la teva inversió.


Es veu una ratlla al llarg, què passa? A vegades, és normal que es vegi alguna línia: és un efecte visual normal quan la gespa està acabada d'instal·lar o, si s'escau, és nou. Això és degut a què la gespa artificial es fabrica a turfing lineal (és a dir, a "fileres") i això pot comportar que en un primer moment es puguin distingir les "línies" de punts. No obstant això, no és un defecte de la seva gespa artificial`, i amb l'ús s'anirà dissipant.


Els fenòmens meteorològics poden espatllar la gespa artificial? La gespa artificial suporta perfectament sol, pluja, neu i glaçades. Està preparada per suportar les variacions climàtiques sense problemes durant anys.


El clor pot malmetre la gespa artificial? No, la gespa sintètica està preparada per poder estar en contacte amb l'aigua de la piscina i els productes químics per al seu manteniment sense que se'n vegi afectada

On es pot instal·lar?
Es pot instal·lar sobre qualsevol superficie, baldosa, formigó i més materials. PREGUNTES FREQÜENTS GESPA ARTIFICIAL ECOINOXEn cas de terra ha d’anar sobre una base de gravilla per evitar que es generi fang amb l’aigüa.

Necessita cap tipus de manteniment la gespa artificial Girona?
Només fa falta retirar les fulles acumulades amb un rastrell i amb aigüa..

Quina és la seva vida útil?
Té una vida útil de 15 a 18 anys depenent de la cura i Ecoinox compta amb una garantía de 8 anys.
 

És compatible la gespa artificial Girona amb els animals de companyia?
Completament, no els hi produeix cap tipus de reacció alérgica ni els hi provocarà cap molestia. És més, si les seves mascotes fan les seves necessitats a la gespa, es poden natejar fàcilment amb lleixiu diluïda i detergents.

Produeix alergia?
ECOINOX garanteix que al ser artificial no produeix cap tipus de reacció alérgica.

Pot espatllar-se amb el sol o la pluja?
No, aguanta sense problemas qualsevol tipus de clima.


Pot incendiar-se?
La gespa artificial Girona no propaga la flama, s’autoextingeix, siguent totalment apte pel seu ús doméstic.

Li afecta el cloro?
PREGUNTES FREQÜENTS GESPA ARTIFICIAL ECOINOXNo, cap producte químic de la piscina farà que la gespa perdi els seus colors.

Si plou s’enxarca?

No, tota la gespa artificial que ofereix Ecoinox vé preparada per drenar 60l/m2 per minut.
 

Per què artificial?

Estalvi d’aigüa
Reducció de manteniment (segant, abonat, frungicides…)
Fácil instal-lació
Pot prescindir de sistema de reg
Material resistent, higiènic i fácil de natejar
Màxima qualitat
Resistent a tot tipus de condicions climàtiques.
Protecció especial per a rajos UVA
Apropiat tant per a aplicacions grans i petites
Ideal per a zones de jocs de nens
No  li afecta el contacte amb aigües clorades
Anti alèrgic i ignífug
És totalment compatible amb animals de companyia


Césped artificial decorativo, deportivo y de diseñoCésped artificial decorativo, deportivo y de diseño