Som l'empresa líder i amb més experiència de la Costa Brava en el sector de construcció integral d'exteriors. Amb 15 anys d'experiència en el sector del subministrament i venda de gespa artificial, tancaments perimetrals i tarimes.

L'experiència acumulada al llarg d'aquests anys, afegida a la innovació que els nous membres aporten, la converteixen en una empresa dinàmica, flexible, amb esperit emprenedor i amb una clara vocació de servei al client.

Treballem principalment amb materials que es caracteritzen pel seu baix o nul manteniment. La llarga experiència en muntatge ens fa treballar amb materials de contrastada qualitat.

A més a més, seguim en contacte constant amb empreses nacional i internacionals buscant innovadors i nous materials per ser capdavanters a la nostra zona.

Disposem d'unes àmplies instal·lacions que ens permeten oferir una gran varietat d'estocs de productes al vostre servei.

Ecoinox Tancaments i Gespa ArtificialGespa Artificial i Tancaments Ecoinox

Ecoinox empresa


A més a més de la distribució i el muntatge, una part de la nostra empresa la dediquem al disseny i fabricació de productes propis que s'ajusten a cadascuna de les necessitats dels nostres clients. Ens adrecem a tota classe de clients: particulars, treballadors autònoms, centres de jardineria, mitjanes empreses i administracions pública.

Certificats de garantia i respecte al medi ambient.

A ECOINOX vetllem per la qualitat del producte que oferim tant en el seu procés de fabricació com en el de distribució i posterior instal·lació, complint escrupolosament totes les normatives referents a qualitat i medi ambient i posem a la vostra disposició els certificats de garantia de tots els nostres productes.  

 

Ecoinox uniformesEcoinox, instal-lació de gespa artificialTancaments d'alumini