Entarimats EcoinoxECOINOX  ofereix tot tipus d’entarimats.

La gamma de materials és molt àmplia però, sens dubte, n’hi ha tres que destaquen per sobre dels altres: la tarima d’IPE, la tarima composta i la tarima 100% sintètica.

L’IPE és una fusta tropical molt sòlida i 100% natural. Per les seves característiques, és la és instal-lada a la Costa Brava.

  La composta i la 100% sintètica, ens permeten tenir una tarima sense cap tipus de manteniment.

La primera és una combinació de 50% fusta natural i 50% resines, tot i així, té un aspecte idèntic al de la fusta natural.

La segona, 100% sintètica, ens garanteix una tarima el màxim de pràctica ja que no pateix molt les dilatacions, no li afecta l’aigua ni es taca.


  

 

Una solució extraordinària, on tindrem 0 manteniment i 25 anys de garantia.


La col·lecció de tarima o tanques de fusta tecnològica ofereix l'aspecte, tacte i la gamma de colors més naturals disponibles avui en dia a les tarimes o tanques compostes de luxe, tot això equilibrat amb una durabilitat i un rendiment d'eficàcia comprovada.

El seu rendiment absolut i fàcil manteniment són impressionants. PermaTech, la nostra capa bugada de recobriment, assegura una protecció invulnerable pels quatre costats contra la decoloració, les taques i pràcticament qualsevol cosa que la natura li tiri. La garantia dels material varia en funció del model, però van del 8 als 25 anys.