LAMA Z

  Lames en forma de Z

Fabricada a mida, adaptable a diferents tipus de façanes.

  Gama amplia de colors

Diversos sistemes de fixació segons requereixi l’obra.

Sense manteniment.

 

LAMA Z

 

La tanca d'alumini amb lama “Z”, és un tipus de tancament de superfície ratllada formada per lames de 3 cares. És ideal per a zones on bufa molt el vent i on alhora volem obtenir la màxima intimitat, ja que deixa passar el vent a través de les diferents lames, però pel seu especial disseny no deixa veure absolutament gens a través.


Tancats Lama ZAquesta constituïda per uns pilars quadrats amb guia lateral col·locats cada 1,20 metres i ancorats directament el formigó mitjançant platines invisibles. Pel qual els mòduls, s'introdueixen en les guies dels pilars i se segellen mitjançant silicona.

Com tots els tancaments d'alumini ens ofereix un rendiment espectacular, i tindrem una tanca per molts anys.


Les tanques d'alumini estan fabricades completament a mesura per satisfer el màxim possible les necessitats del client i per això podem disposar de qualsevol tipus d'altura. A més, ens ofereix més de 1000 referències de colors diferents, des d'un color simple com una imitació de fusta.

Pel qual fa les portes, tenen exactament les mateixes característiques que la tanca, però amb frontisses i un pany, on podrem incloure porter automàtic si així o sol·licita el client. 


Lama Z

Tancats CelosíasTancats Celosías


Diseño web | Disseny web Catalunya | Otros trabajos | Reparacion inversores de tensión | Tienda Lintima | Responsive Web Design