TANCAMENT DE SIMPLE TORSIÓ AMB VERD OCULTACIÓ


TANCAMENT DE SIMPLE TORSIÓ AMB VERD OCULTACIÓ

ECOINOX ha instal·lat 12 metres lineals de tancament de simple torsió verd amb verd ocultació de fulla ampla a uns apartaments de Sant Feliu de Guíxols.

En aquesta comunitat tenien uns xiprers d'uns 2 m d'alçada que feien d'ocultació, però tant els xiprers com la resta de la vegetació estaven morts i secs, fins i tot per dins dels troncs, fent que la recuperació fos impossible.

TANCAMENT DE SIMPLE TORSIÓ AMB VERD OCULTACIÓ
És per això que es va decidir instal·lar una tanca amb ocultació artificial en comptes dels xiprers, ja que no requereix cap tipus de manteniment i té un poder d'ocultació encara més gran.

A ECOINOX tenim dos tipus diferents de verd ocultació, el de fulla ampla i el de fulla fina.

El que s'ha instal·lat aquest cop, el de fulla ampla, és bicolor, té un color verd fosc i un de més clar. En canvi, el de fulla fina només té un color més fosc. A part del gruix i el color són molt similars, són setos artificials entrellaçats amb filferro galvanitzat per a subjectar-los.

Podeu visitar la nostra web www.ecoinox.es  per conèixer i saber més sobre nosaltres i els productes i serveis que oferim o trucar-nos al 972 81 60 52 per demanar-nos l'informació que necessiteu. Us hi esperem!
Veure últimes obres