NOU TANCAMENT DE SEGURETAT PER A PISCINES


NOU TANCAMENT DE SEGURETAT PER A PISCINES

ECOINOX ha instal·lat un tancament de seguretat Beethoven de 40 m lineals en la piscina d'una casa de l'urbanització Cabanyes de Calonge.

Com ja vam dir en una entrada anterior, aquest tancament està homologat com a totalment segur per a infants per la Unió Europea.

NOU TANCAMENT DE SEGURETAT PER A PISCINES
És un tancament d'1,20 m d'alçada amb el passador per la part de darrera per tal que els nens no hi puguin accedir sense la supervisió d'adults. En aquest cas els pals són de color gris (fixats directament sobre la terrassa) i la malla és de color negra, però hi ha diversos colors diferents.

En aquest cas, el tancament s'ha posat de manera que sigui molt senzill retirar la malla ja que només és necessari durant unes poques setmanes l'any, que és quan les nétes petites de la família hi van de visita.

NOU TANCAMENT DE SEGURETAT PER A PISCINES


La resta de l'any no és necessari i per tant, la malla es pot arraconar per tal de poder gaudir de la piscina amb total normalitat.

Podeu visitar la nostra web www.ecoinox.es  per conèixer i saber més sobre nosaltres i els productes i serveis que oferim o trucar-nos al 972 81 60 52 per demanar-nos l'informació que necessiteu. Us hi esperem!
Veure últimes obres