TANCAMENT DE SEGURETAT PER A PISCINES BEETHOVEN


TANCAMENT DE SEGURETAT PER A PISCINES BEETHOVEN

ECOINOX ha instal·lat 28 m lineals de tancament de seguretat per a piscines Beethoven al Carrer de Móra la Nova, de Barcelona.

Aquest tipus de tancament ha sigut homologat per la Unió Europea com a tancament totalment segur per infants.

És un tancament de poc més d'1,20 m d'alçada que té la peculiaritat que té el passador per obrir-la i tancar-la per la part de dins, la qual cosa fa que els nens no puguin arribar-hi des de fora i no puguin accedir per si sols a la piscina.

A més, és un tipus de tancament desmuntable de forma manual, així que si més endavant ja no és necessari perquè els nens ja són prou grans, és senzill retirar-lo.

Habitualment, aquesta tanca per a piscines està formada per una malla de nylon semitransparent (normalment de color negre) fixada sobre uns pals d'alumini de 16 mm de diàmetre també negres.

En aquest cas en particular però, s'han decantat per posar el tancament de color marró, tant la malla com els pals. Tot i que el color més usat és el negre hi ha l'opció de posar altres colors com ara marró o gris. A més a més, el color dels pals i la malla és independent, així que es poden posar pals d'un color i la malla d'un altre.

TANCAMENT DE SEGURETAT PER A PISCINES BEETHOVEN

TANCAMENT DE SEGURETAT PER A PISCINES BEETHOVEN


Podeu visitar la nostra web www.ecoinox.es  per conèixer i saber més sobre nosaltres i els productes i serveis que oferim o trucar-nos al 972 81 60 52 per demanar-nos l'informació que necessiteu. Us hi esperem!.

 


Ver últimas obras