TANCA DE LLISTONS

 Tanca formada de llistons horitzontals o verticals fixats als postes mitjançant cargols inoxidables.


TANCA DE LLISTONS

La tanca de llistons de fusta és la tanca més habitual de les tanques de fusta a la zones residencials.
Aquestes tanques poden ser fetes de fusta natural, on podem destacar la fusta autòctona, com el pi i la fusta tropical, com l’IPE.  També, poden fer-se amb altres tipus de materials, com la fusta composta, que tenen un gran rendiment.

També, hi ha altres materials que tenen un gran rendiment i una gran acceptació pel públic, com la fusta composta ja que no té cap tipus de manteniment.

Es tracta d’una fusta 50% de fusta natural i 50% resines sintètiques que ens ofereix 20 anys de garantia i una gran varietat de diferents tipus de colors de fusta.

Habitualment, es fan servir pilars quadrats de 70x70 mm de fusta o metàl·lics col·locats cada 1,5 m mitjançant daus de formigó o platines metàl·liques.

Pel que fa els llistons es poden posar de diferents gruixos i mides i es fixen els pilars mitjançant claus zincats per evitar possible oxidacions.

Pel fet de ser un tancament de fusta, es construeixen les mides que s’ajustin més a les necessitats del client. Fins i tot, es pot tintar amb pintura protectora de la tonalitat que més agradi.

Tanca de llistons de fusta


Diseño web | Disseny web Catalunya | Otros trabajos | Reparacion inversores de tensión | Tienda Lintima | Responsive Web Design