TANCA DE LLISTONS DE FUSTA


TANCA DE LLISTONS DE FUSTA

ECOINOX ha realitzat dues instal·lacions de tanques de llistons de fusta composta, una a Sant Feliu de Guíxols i una altra a Palamós.

La de Sant Feliu és una tanca normal, d'11 metres lineals i 60 cm d'alçada amb pals metàl·lics color oxiron com a suports i amb llistons de fusta composta especial per tanques separats 1 cm entre ells. S'ha posat en la terrassa d'un àtic per a més seguretat.

TANCA DE LLISTONS DE FUSTA
En canvi la de Palamós és el revestiment de l'estructura actual metàl·lica de 5 m lineals d'1 m d'alçada amb fusta composta especial per tanques.

TANCA DE LLISTONS DE FUSTA

 

Aquest tipus de fusta composta és molt similar al que es fa servir com a tarima pel terra. La diferència és que aquesta és més prima, fent-la més barata i només apta per a tanques. Deixant això de banda, és molt similar a la fusta composta per a tarima, té un 50 % de fusta i un 50 % de resines, no requereix manteniment i té diversos colors imitant fusta natural.

Podeu visitar la nostra web www.ecoinox.es  per conèixer i saber més sobre nosaltres i els productes i serveis que oferim o trucar-nos al 972 81 60 52 per demanar-nos l'informació que necessiteu. Us hi esperem!
Veure últimes obres