Portes fabricades exclusivament de fusta ja sigui IPE o PI FLANDES tractat.

De diverses mides: peatonals, per cotxera.

Diferents models a triar.PORTA DE LLISTONSLa porta de llistons de fusta és molt habitual en habitatges residencials.


Aquestes portes poden ser fetes de fusta natural, on podem destacar la fusta autòctona com el pi o amb fusta tropical, com podria ser l’IPE. També hi ha altres materials nous que tenen un gran rendiment i una gran acceptació per el públic, com la fusta composta ja que no te cap tipus de manteniment. Es tracta d’una fusta 50% de fusta natural i 50% resines sintètiques que ens ofereix 20 anys de garantia i una gran varietat de diferents tipus de colors de fusta.


Habitualment, es construeix la porta a partir d’una estructura metàl·lica que anirà revestida amb fusta. Aquesta estructura metàl·lica ens ajudarà a evitar que els canvis de temperatura provoquin moviments de dilatació a la porta i, per tant, evitarem que, en un futur, tinguem problemes de bon funcionament.


El gruix dels llistons és variat, tot i que, habitualment, es fan servir llistons de 10cm. Aquests es fixen als pilars mitjançant claus zincats per evitar possibles oxidacions.
 
Pel fet de ser un tancament de fusta, es construeixen les mides que s’ajustin més a les necessitats del client. Fins i tot, es pot tintar amb pintura protectora de la tonalitat que més agradi.

 

Portes de fusta llistons