GESPA ARTIFICIAL MIGJORN


GESPA ARTIFICIAL MIGJORN

ECOINOX ha fet una instal·lació de 30 m2 de gespa artificial MIGJORN a St. Pere de Ribes. 

GESPA ARTIFICIAL MIGJORN
La gespa artificial MIGJORN és una altra de les novetats que us presentem aquest 2016 en l'àmbit de la gespa artificial.

És una gespa de 35 mm d'alçada que es caracteritza per el seu to verd tant potent, la qual cosa la converteix en una versió "low cost" de la gespa TRAMUNTANA, ja que la seva tonalitat és semblant i es distingeix per ser una mica més curta, ja que la TRAMUNTANA té 40 mm d'alçada.

Té una resistència i una densitat excel·lent, igual que la resta de gespes d'alta gamma, però amb un preu més assequible.

GESPA ARTIFICIAL MIGJORN

En aquesta fotografia es pot apreciar com era el terreny prèviament a l'instal·lació, tot ple de males herbes i terra seca i morta.

GESPA ARTIFICIAL MIGJORN
Però gràcies a la feina d'ECOINOX, aquest tros de terreny lleig i mort ara es veu verd i fresc, un lloc ideal on els nens poden jugar sense embrutar-se ni fer-se mal i un complement perfecte per la resta del jardí, conferint-li una estètica molt més verda i viva. I el que és més important, sense afegir cap maldecap i pèrdua de temps en haver de regar o cuidar la gespa!

GESPA ARTIFICIAL MIGJORN
Si voleu conèixer els nostres 8 tipus de gespa artificial i la resta dels nostres productes podeu visitar la nostra web www.ecoinox.es o trucar-nos al 972 81 60 52 per demanar-nos l'informació que necessiteu. Us hi esperem!

 


Ver últimas obras