MANTENIMENT ANUAL CAMPING RIEMBAU


Manteniment de la gespa artificial del Camping RiembauECOINOX  és l'encarregat del manteniment de la gespa artificial del Camping Riembau.
Aquest té, en total, uns 1500 m2 de GESPA ARTIFICIAL instal·lada, i quan arriba el bon temps és necessari deixar-lo preparat per la nova temporada.

Les feines que es duen a terme són les següents:

-  S'extreuen les males herbes que han crescut al voltant de cada parcel·la.
-  Es neteja tota la superfície de gespa, deixant-la sense impureses i brutícia.
-  Es tira entre 5 i 6 Kg de sílex a cada m2 de gespa.
-  I, per últim, es pentina la gespa amb una màquina específica per tal que les fibres quedin ben dretes.


Manteniment de la gespa artificial del Camping Riembau Manteniment de la gespa artificial del Camping Riembau
Manteniment de la gespa artificial del Camping Riembau Manteniment de la gespa artificial del Camping Riembau



  RENOVACIÓ DE JARDÍ A S'AGARÓ


Renovació jardí gespa artificial Garbi tancament panellsA ECOINOX  estem treballant amb moltes ganes per tal de deixar els vostres jardins a punt per a aquests mesos de primavera i estiu, ben cuidats i lluents.


La Comunitat de propietaris Voramar ens coneix i sap que treballem per deixar-vos ben contents i satisfets. És per això que ens ha encarregat un dels seus jardins.

ECOINOX ha instal·lat 30 m2 de GESPA ARTIFICIAL Garbí.  

Aquest tipus de gespa es caracteritza pel color i mida de les seves fibres; amb 4 colors diferents (2 tonalitats de verd i dos tonalitats de marró) i amb una alçada de 4 cm la gespa artificial GARBÍ llueix com si fos gespa natural.A més a més, s'han construït 5 m lineals de JARDINERA DE TREN i una zona de pas amb rajola de GRES CATALÀ.

ECOINOX, com podeu veure a les imatge, ha realitzat una gran feina, i no només amb la gespa sinó també amb el tancament.


Ha instal·lat 5 m lineals de TANCAMENT de PANELLS de 1,2 m d'alçada de color verd i ha col·locat una porta d’accés DE FORJA amb porter automàtic.
No dubteu més ni perdeu més el temps! Comuniqueu-vos amb nosaltres per tal de demanar-nos pressupost, en menys de 24 h l'haureu rebut i en breu tindreu el vostres jardins tan ben preparats com aquest, per poder gaudir-lo sempre que vulgueu.


ECOINOX està al vostre servei! Recordeu que podeu trobar més informació a la nostra web www.cespedartificalgirona.es  o trucant al 747 79 56 94.


Renovació jardí gespa artificial Garbi Sant Agaro Renovació jardí gespa artificial Garbi tancament panells
Renovació jardí gespa artificial Garbi tancament panells Renovació jardí gespa artificial Garbií S´Agaró



  NOUS TANCAMENTS A SANT FELIU DE GUÍXOLS


ECOINOX ha instal·lat 94 m lineals de TANCAMENT de PANELL RÍGID de 60 cm d'alçada.


ECOINOX ha instal·lat, de nou, tancaments per a l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

Aquesta vegada, com podeu veure a les imatges, es tracta de diferents punts del municipi, en què l'objectiu és evitar possibles actes incívics en les zones verdes enjardinades.

TANCAMENT de PANELL RÍGID de 60 cm d'alçada TANCAMENT de PANELL RÍGID de 60 cm d'alçada
TANCAMENT de PANELL RÍGID de 60 cm d'alçada TANCAMENT de PANELL RÍGID de 60 cm d'alçada



  MÉS SEGURETAT A LA DEPURADORA


Tancament de simple torsió a la Depuradora de Platja d´AroECOINOX  ha instal·lat 43 m lineals de TANCAMENT de SIMPLE TORSIÓ de 2 m d'alçada a la Depuradora Municipal de Castell-Platja d'Aro.

A l'haver confiat amb ECOINOX per a la reparació de la tanca, la Depuradora Municipal de Castell-Platja d'Aro ha guanyat en seguretat i, per tant, en tranquil·litat.

Fins ara, al tenir el tancament en mal estat, havien sofert l'entrada de persones al recinte en hores que aquest restava tancat.

Si vostè és un dels interessats en guanyar seguretat, tranquil·litat i comoditat, no dubti en comptar amb els serveis d' ECOINOX!

Instal·lem tancaments de tot tipus i, també, gespa artificial i altres.

Per més informació consulteu la nostra web www.ecoinox.es  o truqueu al 972 81 60 52, estem a la seva disposició.

Tancament de simple torsió a la Depuradora de Platja d´Aro Tancament de simple torsió a la Depuradora de Platja d´Aro



  ECOINOX A SUÏSSA


ECOINOX A SUÏSSA

ECOINOX  ha viatjat fins a Suïssa per realitzar la instal·lació de VERD OCULTACIÓ en un poblet del país anomenat Bex..

Veure detalls i fotografies >>>
 


Ecoinox instalació verd ocultació Suissa



 

NOVETAT Ecoinox


Novetat Ecoinox: tapa de motor de piscinaECOINOX evoluciona dia a dia per tal de poder oferir millors serveis a tots els seus clients. Als seus inicis exclusivament els oferia gespa artificial, més tard es va atrevir amb tancaments de tot tipus i, a dia d'avui, podríem dir que té una àmplia gamma de serveis per a tots vosaltres.

Recentment, ECOINOX ha instal·lat una nova TAPA DE MOTOR de piscina. Aquest innovador model de tapa està format per llistons de tarima de fusta composta, dos braços hidràulics i una maneta inoxidable.

El motiu pel qual s'ha triat aquest material i no un altre és molt evident, la tarima de fusta composta ens aporta únicament avantatges.

Es tracta d'una tarima tecnológica sense manteniment, resistent a les taques, a la pérdua de color i a la floridura i, el millor, amb 20 anys de garantia. Disponible en diverses textures de fusta i colors tropicals.

No ho dubteu, necessiteu el que necessiteu, posseu-vos en contacte amb ECOINOX, intentarem ajustar-nos al què voleu oferint-vos sempre el millor.

Punxar en cada imatge per ampliar
Novetat Ecoinox: tapa de motor de piscina Novetat Ecoinox: tapa de motor de piscina



  Instal·lació de tancament cinergètic a la zona dels horts urbans de Sant Feliu de Guíxols.


Instal·lació de tancament cinergètic a la zona dels horts urbans de Sant Feliu de Guíxols.ECOINOX ha estat l'encarregat de fer la instal·lació del tancament de la zona dels horts urbans de Sant feliu de Guíxols.

A partir d'ara, tothom qui tingui assignat un hort podrà gaudir de la seva parcel·la sense cap tipus de preocupació, ja que el tancament cinercètic és l'adequat per aquest tipus de zones.

Anys enrere s'utilitzava, exclucivament, per a closos de bestiar en pasturatge extensiu i en finques amb activitats ramaderes, tot i que, actualment s'ha ampliat la seva utilitat.

S'han instal·lat 450 m lineals de malla cinergètica d' 1,5 m d'alçada amb postes d'acàcia, la fusta natural que més resistent hi ha.

A més a més, s'han col·locat 6 portes de 3 m d'amplada que facilitaran molt l'accès als usuaris dels horts.

Aquesta es una mostra de com treballem a ECOINOX, així que no dubteu en acostar-vos a l'Avinguda Europa de Sant Feliu de Guíxols per tal de veure la nostra feina.

Tingueu present, però, que instal·lem altres tipus de tancaments i, també, gespa artificial, tarimes, pèrgoles, etc. Teniu tota la informació en la nostra web www.ecoinox.es


Punxar en cada imatge per ampliar
Instal·lació de tancament cinergètic a la zona dels horts urbans de Sant Feliu de Guíxols. Instal·lació de tancament cinergètic a la zona dels horts urbans de Sant Feliu de Guíxols.
Instal·lació de tancament cinergètic a la zona dels horts urbans de Sant Feliu de Guíxols. Instal·lació de tancament cinergètic a la zona dels horts urbans de Sant Feliu de Guíxols.



  Reparació de juntes en el camp de futbol de Sta. Cristina d'Aro.


Reparació de juntes en el camp de futbol de Sta. Cristina d'Aro.ECOINOX ha arreglat les juntes obertes del camp de futbol de Sta. Cristina d’Aro.

El desgast del temps i de l’ús ha provocat que les juntes s’obrin i pugui causar problemes als jugadors o a la mateixa gespa.


Com es pot veure a les fotografies es veu clarament com ja no enganxaven entre elles.

 Igual que ECOINOX instal·la tot tipus de materials relacionats amb gespa artificial, tanques, tarima... també repara qualsevol material.

A més recordem que molts dels nostres productes es venen amb garantia, alguns de fins a 10 anys.


Punxar en cada imatge per ampliar
Reparació de juntes en el camp de futbol de Sta. Cristina d'Aro. Reparació de juntes en el camp de futbol de Sta. Cristina d'Aro.



  Separadors de fusta de pi tractat per delimitar ambients diferents.


Separadors de fusta de pi tractat per delimitar ambients diferents.A ECOINOX apart d’instal·lar tanques de ferro i gespa artificial ens dediquem a muntar qualsevol obra relacionada amb l’exterior de l’habitatge.
Oferim pressupostos personalitzats i visites a les cases sense compromís per tal de tenir una visió lo més real i exacta possible.


En aquesta obra es van col·locar separadors de fusta de pi tractat de 1,00 m d’alçada i 1,50 m de llargada amb l’objectiu de delimitar diferents ambients de masies turístiques de la vora.

 

La feina va ser a la localitat de S’Agaró (Girona).

Punxar en cada imatge per ampliar
Separadors de fusta de pi tractat per delimitar ambients diferents. Separadors de fusta de pi tractat per delimitar ambients diferents.



  Continua la reparació de les tanques malmeses pel temporal de vent de la tardor.


El temporal de vent que va tenir lloc a molts pobles de la Costa Brava en el mes de novembre va arrasar moltes tanques que encara avui estem reparant.

Avui ens traslladem fins a Sant Feliu de Guíxols on una família tenia 11 metres lineals de tanca simple torsió de 1,20 metres d’alçada de color verd. En tota la tanca també tenia instal·lat bruc.
Com ja s’hauran fixat, quasi totes les tanques caigudes pel temporal de vent tenien ocultació de seto o de bruc. Això es degut a que el vent no podia passar bé a través d’aquesta i per tant, al bufar tant fort al vent va fer com d’efecte paracaigudes i així va aconseguir destrossar-la.

Aprofitem per informar que tothom que li hagi passat alguna cosa semblant pot adreçar-se a les nostres oficines o trucar per telèfon per sol·licitar un pressupost sense cap compromís.
 

Punxar en cada imatge per ampliar
Reparació de les tanques malmeses pel temporal de vent Reparació de les tanques malmeses pel temporal de vent
Reparació de les tanques malmeses pel temporal de vent Reparació de les tanques malmeses pel temporal de vent



Substitució malla anudada i verd ocultació a causa del vent.


Comencem el 2015 amb la substitució d’una malla anudada amb verd ocultació que va ser trencada pel vent de fa unes setmanes. La tanca fa 12 metres lineals i 1,50 metres d’alçada ubicada a la urbanització del Mas Nou de Platja d’Aro.


Per tal d’evitar el mateix desenllaç s’han fet talls en la malla d’ocultació per tal de que l’aire pugui transpirar i no se la dugui per davant un altre vegada.


A les fotografies es pot veure el pas de la forta ventada i les seves conseqüències, i desprès com va quedar desprès de que ECOINOX fes la seva feina.
 

Punxar en cada imatge per ampliar
Substitució malla anudada i verd ocultació a causa del vent Substitució malla anudada i verd ocultació a causa del vent
Substitució malla anudada i verd ocultació a causa del vent Substitució malla anudada i verd ocultació a causa del vent  Ecoinox


  Instal·lació de 150 m2 de gespa artificial Tramuntana a Palamós.

Per aquestes festes, a qui no li agradaria prendre el cafè amb la família en el seu jardí? Tot gaudint del bon temps que està fent aquests dies.

Instal·lació de 150 m2 de gespa artificial Tramuntana a PalamósA la urbanització de la Fosca de Palamós, ja s’estan preparant. ECOINOX ha instal·lat 150 metres quadrats de gespa artificial Tramuntana al voltant de la piscina.
Aquest Nadal poden regalar-li als seus pares el caprici que sempre han tingut i a un preu excepcional.


En els últims anys la gespa artificial s’està posicionant molt per sobre del natural. Això es degut a que la gespa natural comporta elevades despeses anuals, quan la gespa artificial és una inversió.

Aquesta, no necessita cap tipus de manteniment. Tant sols és recomanable passar-li una mica d’aigua en èpoques de calor per evitar que la malla es ressequi i desnivelli la superfície.

Els nostres tipus de gespa artificial són de gran qualitat i compten amb 10 anys de garantia. A més, els hi farem un pressupost sense compromís i analitzarem quines necessitats té.




Remolinat de mur, acondicionament de gespa artificial i instal·lació de tanca panell rígid a S'Agaró.


ECOINOX ha prosseguit en la seva línia. La instal·lació de 15 metres lineals de panell rígid plastificat en verd de 1,50 metres d’alçada ho corrobora.
També s’ha instal·lat verd ocultació per les dues cares de la tanca per a aconseguir un aspecte totalment natural i compacte, amb 6 anys de garantia.
Es van substituir els passamans malmesos per uns de nous i es va procedir a la restauració del mur remolinant-lo.
Així mateix, es va condicionar la gespa en les zones més necessitades instal·lant marmolina i pedres per aconseguir un aspecte totalment net i bonic. La instal·lació es va fer al parc de St. Ramón de S’Agaró (Girona).
A ECOINOX aconseguim tot el que els client volen per a gaudir del exterior de la casa agust i amb tranquil·litat.

Punxar en cada imatge per ampliar
acondicionament de gespa artificial i instal·lació de tanca panell rígid a S'Agaró acondicionament de gespa artificial i instal·lació de tanca panell rígid a S'Agaró
Acondicionament de gespa artificial i instal·lació de tanca panell rígid Instal·lació de tanca panell rígid a S'Agaró Acondicionament de gespa artificial i instal·lació de tanca panell rígid a S'Agaró Instal·lació de tanca panell rígid a S'Agaró



  Temporal de vent a la Costa Brava deixa tanques malmeses.


El passat dimarts dia 9 de desembre la Costa Brava va patir un fort temporal de vent que va deixar alguns desperfectes. Entre la caiguda d’arbres, les senyales doblegades i demés, es van veure afectades algunes tanques de simple torsió, panell rígid...
En aquesta zona quasi no estem acostumats a patir temporals tant forts com aquests ja siguin de pluja, de neu o de vent. Més a baix veuran algunes fotografies del pas de la ventada per la zona de Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols i S’Agaró.

Malgrat els materials que utilitzem són de gran qualitat i resistents, a Espanya no se solen explotar els que eviten aquest tipus de notícies. Si més no, no van caure totes. Les que es van veure més afectades van ser aquelles que estan en una zona o posició a la qual els hi afecta molt el vent.
També cal dir que si la tanca té algun tipus d’ocultació que no deixa passar l’aire entre alguns forats això fa que l’aire no pugui passar i llavors és quan la trenca amb força.

Si es troba en aquest cas, a ECOINOX li assessorarem de manera que no li torni a passar o almenys evitar-ho i li farem pressupost sense compromís per reparar la seva tanca o fer una de nova.


Punxar en cada imatge per ampliar
Temporal de vent a la Costa Brava deixa tanques malmeses. Temporal de vent a la Costa Brava deixa tanques malmeses.
Temporal de vent a la Costa Brava deixa tanques malmeses. Temporal de vent a la Costa Brava deixa tanques malmeses.



  Substitució de tanca simple torsió amb eura que va caure degut al pas del temps i al pes.


A la comunitat de Vistamar de Platja d’Aro s’han instal·lat 80 metres lineals de tanca simple torsió galvanitzada de 1,50 metres d’alçada. Ha estat una substitució d’una tanca vella que hi havia. L’anterior estava coberta per eura i degut al pes i al temps que tenia la tanca, finalment va cedir i va caure.
ECOINOX ha instal·lat un material de gran qualitat per a garantir la durabilitat i la resistència davant de qualsevol temporal.

Els veïns quedaran satisfets amb un nou tancament i amb la seguretat de que els hi durarà molts anys i aquesta complirà la seva funció.

Punxar en cada imatge per ampliar
Substitució de tanca simple torsió amb eura que va caure degut al pas del temps i al pes. Substitució de tanca simple torsió amb eura que va caure degut al pas del temps i al pes.
Substitució de tanca simple torsió amb eura que va caure degut al pas del temps i al pes. Substitució de tanca simple torsió amb eura que va caure degut al pas del temps i al pes.



  Instal·lació de 200 m2 de gespa artificial Gregal a S'Agaró.


Instal·lació de 200 m2 de gespa artificial Gregal a S'Agaró.Qui ha dit que la gespa artificial només es gaudeix a l’estiu? Tornem amb la instal·lació de gespa Gregal en 200 metres quadrats col·locats a S’Agaró.

L’alçada de la fibra és de 30 mm i els colors que la composen ofereixen un aspecte molt natural.

Com ja hem dit altres cops la gespa artificial és una inversió que a curt termini s’aprecien els seus beneficis. L’estalvi econòmic i de temps faran que aquesta obra hagi estat una molt bona opció.
Estalviarà temps en el manteniment que requereix la gespa natural com; extreure les males herbes, regar el terreny, reparar possibles forats.

A ECOINOX li assessorem per instal·lar la gespa que millor cobreixi les seves necessitats partint d’una amplia gamma de tipus de gran qualitat.

 

Punxar en cada imatge per ampliar
Instal·lació de 200 m2 de gespa artificial Gregal a S'Agaró. Instal·lació de 200 m2 de gespa artificial Gregal a S'Agaró.
Instal·lació de 200 m2 de gespa artificial Gregal a S'Agaró. Instal·lació de 200 m2 de gespa artificial Gregal a S'Agaró.



  Instal·lació de 3 porticons d'alumini d'imitacions de fusta de pi.


Fa uns dies es van instal·lar 3 porticons d’alumini amb una peculiaritat, són imitacions de fusta de pi. També es va col·locar una porta de doble batent. La obra va ser a la luxosa urbanització de Calonge, Mas Cabanyes.

Aquestes modificacions aporten a l’habitatge un aspecte rústic, senzill i natural. No requereix cap manteniment i té una llarga duració. La seva instal·lació és molt econòmica i per temes de robatoris, cada cop hi ha més gent que vol tenir la seva casa el més segura possible.
Com es veu a les fotografies, un cop està el porticó tancat no hi ha cap pany que es pugui forçar. Fet que dificulta la seva entrada.

Punxar en cada imatge per ampliar
Instal·lació de 3 porticons d'alumini d'imitacions de fusta de pi. Instal·lació de 3 porticons d'alumini d'imitacions de fusta de pi.



  Col·locació de tanca gelosia de fusta de pi tractat a Sant Feliu de Guíxols.


Instal·lació de gelosia de fusta de pi tractat mitjançant autoclau de nivell IV a la urbanització “Les bateries” de Sant Feliu de Guíxols. Es van col·locar 31 metres lineals de 1,50 metres d’alçada sobre mur.
La tanca es completament cega i dóna a l’habitatge una sensació de naturalesa gràcies al seu color. Resisteix als rajos UVA i el seu manteniment és nul. Aquest tipus de fusta és dur i resistent per tant el client s’assegura de tenir una protecció durant molts anys.
Sí es desitja es pot decorar amb enfiladisses d’eura o altres flors que es puguin penjar. La tanca de gelosia de fusta és una bona opció si es vol aconseguir decoració i un espai més íntim a la vegada.


Punxar en cada imatge per ampliar
Col·locació de tanca gelosia de fusta de pi tractat a Sant Feliu de Guíxols. Col·locació de tanca gelosia de fusta de pi tractat a Sant Feliu de Guíxols.



  Simple torsió en la promoció d'una nova construcció a la Urb. Mas Trempat de Sant Feliu de Guíxols.


Recentment ECOINOX ha col·laborat en una promoció de nova construcció a la urbanització Mas Trempat de Sant Feliu de Guíxols.

Simple torsió en la promoció d'una nova construccióEs van col·locar 50 metres lineals de simple torsió plastificada en verd de 1,50 metres d’alçada.

Com es pot veure en les fotografies es va tancar tot el perímetre de la vivenda instal·lant la tanca a sobre del mur. Aquest tancament permetrà als inquilins sentir-se més tranquils ja que impedeix l’entrada d’animals i possibles robatoris.


Si es desitja es pot instal·lar algun tipus d’ocultació com seto artificial, bruc, mimbre, canya, bambú... per crear intimitat en el terreny o a la mateixa casa.

Punxar en cada imatge per ampliar
Simple torsió en la promoció d'una nova construcció, Girona Simple torsió en la promoció d'una nova construcció, Ecoinox



  Construcció de pista de tennis: gespa artificial, tancament perimetral i il·luminació.


A ECOINOX la nostra especialitat és instal·lar tancaments de tots tipus i gespa artificial. Tant a particulars com a professionals.


La següent obra és una pista de tennis a la urbanització St. Amanç de Sant Feliu de Guíxols a un particular. Es va construir una surera de formigó lliscada de 12 cm de gruix i de 650 metres quadrats, al voltant de la pista. La gespa artificial col·locada té una llargada de 15 mm i està homologada per la Federació Espanyola de Tennis.


A més, es va col·locar un tancament de simple torsió de fondo 4 metres i 3 metres laterals, i dues portes peatonals. També ens vam encarregar de la il·luminació de la pista instal·lant 4 faroles metàl·liques i 4 focus per a garantir la diversió durant més hores.

Punxar en cada imatge per ampliar
Construcció de pista de tennis: gespa artificial, tancament perimetral i il·luminació Construcció de pista de tennis: gespa artificial, tancament perimetral i il·luminació
Construcció de pista de tennis: gespa artificial, tancament perimetral i il·luminació Construcció de pista de tennis: gespa artificial, tancament perimetral i il·luminació



Tancament de parcel·la en polígon industrial de Girona amb simple torsió galvanitzada.


Instal·lació de simple torsió galvanitzat plastificat en calent de 20 metres lineals i 1,80 metres d’alçada.Tancament de parcel·la en polígon industrial de Girona amb simple torsió galvanitzada.


La obra ha estat a un polígon industrial de Girona pel tancament d’una parcel·la.
Segons els temps que corren els robatoris han anat en augment en molt poc temps.

Moltes cases i empreses s’han vist afectades per no tenir la seva propietat completament segura: manca de portes reforçades, no posar el tancament de seguretat en les finestres, cases de fàcil accés...

En aquest cas ha estat per manca de tancament en el perímetre.


La instal·lació d’aquesta tanca de 1,80 metres d’alçada a ajudarà a que els lladres no tinguin l’accés tan fàcilment i a més així delimita la propietat del terreny.



  Novetats a la pàgina web d'ECOINOX.


Tenir gespa artificial, només són avantatges.Avui no els hi parlarem d’instal·lacions de simple torsió amb verd ocultació, de col·locació de 50 m2 de gespa artificial, de la construcció d’un mur de formigó... Avui els hi parlarem de la novetat de la nostra pàgina web.

Ecoinox és una empresa especialitzada en la instal·lació de tanques i gespa artificial que porta en funcionament més de 5 anys. El nostre espíritu treballador fa que cada dia vulguem millorar en el nostre sector.
En la pàgina web trobaran les descripcions detallades dels materials de tancament que col·loquem amb el suport de dibuixos digitals que ajudaran a visualitzar l’estructura del producte. També s’han afegit fotografies més recents de tots els productes com; gespa artificial, instal·lacions esportives, paviments..
Si més no, la primera setmana de cada mes trobaran un vídeo amb totes les obres fetes al mes anterior. També trobaran aquestes publicacions que fem quasi diàries en el servei Blog.

A Ecoinox sempre estem a la última amb les xarxes socials per connectar de manera immediata amb els nostres clients.



Veure últimes obres