Instal-lació de gespa artificial "Gregal" en la urbanització Vilar d’Aro de S’Agaró.


Instal-lació Gespa artificial Gregal EcoinoxUs presentem la instal·lació de la gespa artificial “Gregal” en la urbanització Vilar d’Aro de S’Agaró.  El terreny consta de 140 metres quadrats.

En les fotografies es pot apreciar el pas d’entrada al jardí, els gronxadors, l’arbre envoltat de pedres...  Per a que la gespa quedés totalment natural es va tallar de forma molt precisa i en la forma justa per a que quedés al voltant d’aquestes peces, així el jardí acaba amb la visió natural que es vol aconseguir i queda elegant.

La gespa Gregal consta de 4 fibres de colors composta per: verd oliva, prat, filaments arrissats de color marró i de palla.

La seva mida és de 30 mm i malgrat no és una de les gespes més llargues, és de les més reals ja que el seu color fa que tingui un aspecte una mica sec com els jardins de la costa mediterrània.


També compta amb una excel·lent recuperació mitjançant composició oval. Com totes les gespes, té resistència als raigs UVA i 8 anys de garantia.

Punxar en cada imatge per ampliar
Gespa artificial Gregal Ecoinox  Gespa artificial Gregal Ecoinox  Instal-lació gespa artificial Tramuntana a un xalet de Pals.

Instal-lació gespa artificial Tramuntana, Pals

Obra feta per ECOINOX a un xalet de Pals en promoció de cases a la venda davant de la platja. Es va instal·lar gespa artificial Tramuntana en 150 m2.


El tipus de gespa Tramuntana és una de les millors gespes del mercat. Les seves característiques fa que es diferencií de les altres.

Les seves fibres son de 4 colors diferents: verd oliva, prat, filament verd i marró.


Els 40 mm d’alçada i la fibra amb màxima recuperació ajuden a aixecar la gespa després d’haver estat sotmesa a una gran quantitat de pes. És a dir, té el que es diu capacitat de memòria. És una qualitat que no es veu malmesa amb els anys i posi el que es posi a sobre ella torna al seu estat original.
La seva base es de polipropile i no té carga de sílice. Resisteix als raigs UVA i compta amb 8 anys de garantía.

Sense dubte quan instal·li aquesta gespa no trobarà a faltar la gespa natural.
Instal-lació de tarima fiberon en 70 metres quadrats a una casa de Palamós.

Instal-lació tarima fiberon a una casa de PalamósLa següent obra feta per ECOINOX pertany a la instal·lació de tarima fiberon en 70 metres quadrats a una casa de Palamós.

Aquest producte donarà originalitat a la seva terrassa, cuina exterior o pati de casa seva aportant una agradable sensació de confort i bellesa. Compta amb 20 anys de garantia i no requereix cap tipus de manteniment. Té una amplia gamma de colors, qualitats i acabats.

En les fotografies també es poden apreciar les llosetes instal·lades de 40x40 de material sintètic instal·lat en 30 metres quadrats. Aquest material és una solució senzilla per aconseguir un terra rígid. Compta amb 10 anys de garantia i no requereix manteniment.


Definitivament aquesta és una bona opció si vol bellesa i durabilitat per molt de temps sense fer cap tipus de manteniment i instal·lar-ho allà on vulgui.   Gespa artificial de tipus Tramuntana a un xalet de la urbanització Sa Riera de Begur.


Gespa artificial de tipus Tramuntana a un xalet de la urbanització Sa Riera de BegurLes següents fotografies pertanyen a un xalet de la urbanització Sa Riera de Begur on es va instal·lar gespa artificial de tipus Tramuntana en 140 metres quadrats.

La peculiaritat d’aquesta obra és que la gespa està posada sobre una tarima de fusta.  Aquests clients vetllaven per la seguretat dels seus infants i eren conscients de que quan es mulla la tarima, es converteix en una base lliscant i els nens poden prendre mal.  Així que van decidir instal·lar gespa artificial d’ECOINOX per aportat tota la seguretat possible acompanyada d’una agradable vista i confort de la zona, ja que quan aquesta es mulla no hi ha el perill de relliscar com la tarima de fusta i en cas de que hi hagués una caiguda, la superfície és molt més tova.

Per tant, la gespa artificial davant de la tarima és més segura en casos de que hi hagin infants o gent gran a l’habitatge.

Un punt a destacar també és que la gespa té 8 anys de garantia i no requereix manteniment, en canvi la tarima no té garantia i necessita un manteniment.

El nostre objectiu és proporcionar al client el producte que cobreixi les seves necessitats. Sí com en aquest cas busquen seguretat, nosaltres els hi informem sobre el millor producte que pugui complir les seves expectatives mitjançant una atenció personalitzada.


Punxar en cada imatge per ampliar
Gespa artificial de tipus Tramuntana Sa Riera de Begur. Gespa artificial Tramuntana Ecoinox
Gespa artificial Tramuntana Ecoinox, Begur, Girona Instal-lació Gespa artificial Tramuntana Ecoinox a Begur Girona  El gerent d’ ECOINOX va assistir a un punt d’obertura de l’empresa Reindesa a Vilassar de Mar, Barcelona.

Reindesa, BarcelonaEl passat dia 1 de juliol d’enguany, el gerent d’ ECOINOX va assistir a un punt d’obertura de l’empresa Reindesa a Vilassar de Mar, Barcelona.

La nostra experiència de 5 anys en el sector ha fet que les relacions amb els nostres clients i proveïdors siguin de llarg termini degut a la fiabilitat i confiança demostrada en aquests anys.

Per això vam assistir a la inauguració de la nova botiga de Reindesa a Vilassar de Mar. És una empresa que es dedica a la venta i instal·lació de piscines amb la qual treballem ja que l’empresa ECOINOX fa el muntatge dels tancaments de seguretat entre d’altres.

Ens dediquem a la venta i instal·lació de gespa artificial, tanques de seguretat, ocultacions per a les tanques, tancaments de seguretat de piscines, portes peatonals...

ECOINOX està en plena expansió per les terres de Barcelona on contem amb clients fidels i proveïdors que col·laboren a que això es faci realitat.

Si vol ampliar més informació pot visitar la nostra pàgina web www.ecoinox.es  o la pàgina de facebook Ecoinox92.  Instal·lació d’una tanca de simple torsió i bruc a una casa de la Urbanització de Sant Elm ubicada a Sant Feliu de Guíxols.

Instal·lació d’una tanca de simple torsió i bruc Aquesta és una obra feta a una casa de la Urbanització de Sant Elm ubicada a Sant Feliu de Guíxols on s’ha efectuat la instal·lació d’una tanca de simple torsió i bruc.

La tanca on hem treballat són 140 metres lineals de mur de bloc i 60 centímetres d’alçada. El bruc és remolinat de tipus extra de les Gavarres de 5 centímetres de gruix i s’ha instal·lat sobre el mur a la tanca de simple torsió verda de 1,5 metres d’alçada.


Aquest producte compta amb molts avantatges. El seu teixit i color fa que preservi un aspecte natural i aporti una visualització de la finca molt agradable i bonica.

A més és un producte de molta durabilitat que pot durar més de 15 anys en perfectes condicions ja que el seu procés d’elaboració és molt meticulós i organitzat. És ideal per crear una intimitat perfecte en el seu jardí, terrassa o balcó.


Punxar en cada imatge per ampliar
Tanca de simple torsió i bruc Ecoinox Tanca de simple torsió i bruc Ecoinox
Tanca de simple torsió i bruc Ecoinox - Guixols Tanca de simple torsió i bruc Ecoinox
  Gespa artificial Garbí en 200 m2 feta per ECOINOX, a un xalet situat a Pedralbes de Barcelona.

A continuació els hi presentem una obra de gespa artificial en 200 m2, feta per ECOINOX, a un xalet situat a Pedralbes de Barcelona.
Un cop vam prendre les mides necessàries, detectar les necessitats del client i estudiar el terreny, vàrem decidir instal·lar la gespa artificial de la gamma “Gregal”.

Aquest tipus de gespa compta amb fibres de quatre colors (verd oliva i prat, filament arrissat de color marró i palla). La fibra de 30mm d’alçada ofereix un total confort i compta amb una bona recuperació mitjançant composició oval.

Les seves característiques permeten que la gespa resisteixi als raigs de sol per a que no quedi malmesa amb el pas del temps.
El seu drenatge es de 1600 L/H/M2 i compta amb 8 anys de garantia.

La instal·lació es va du a terme sobre gespa natural que va requerir una preparació anterior. Extracció de males herbes, anivellació i compactació del terreny, col·locació de malla antiherbes.
La organització, vocació i servei d’atenció al client dels nostres professionals fan que cada obra sigui personalitzada per a complir totalment les necessitats dels nostres clients.
Si volen ampliar més informació poden visitar el nostre portal web www.ecoinox.es  o visitar la pàgina de facebook Ecoinox 92.


Punxar en cada imatge per ampliarVeure últimes obres